• Standaard

Hyaluron 2.0 spray

DE DORSTLESSER VOOR DROOG HAAR!!????

Lekker zonnen op witte stranden, verkoeling zoeken in de blauwe zee, een sportieve duik nemen in een luxe zwemband: een compleet plaatje van een zomerse vakantie. Wat we vaak vergeten is dat de zonnestralen niet alleen onze huid kunnen aantasten, maar ook onze haren en hoofdhuid.

Zon en zeewater drogen je haar uit. Als je je haar daar niet tegen beschermt, kost het veel moeite en tijd om het achteraf te herstellen. Het is zonde om je haren deze zomer te beschadigen met uv- straling, chloor, zout en zee.

De Hyaluron 2.0 spray van Alcina verwent droog en bros haar met optimaal met vocht! De formule met waardevol hyaluronzuur en cactusvijgenextract geeft het haar een stralende glans en een verzorgde soepelheid.

De anti-heat-factor voorkomt hitteschade tot 230 graden Celcius. De spray verbetert de doorkambaarheid onmiddellijk na de toepassing. De geavanceerde vorm van hyaluronzuur houdt het vocht optimaal vast.

Nieuws

 • Vakantie angelika

  Ivm met de vakantie van Angelika zijn wij woensdag 20 februari de hele dag ge...

  Lees meer
 • Werktijden Nynke en Angelika vanaf 23 okt 2018

  Vanaf week 43 zijn dit de werktijden:   Nynke: Dinsdag 9:00-18:...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Visagie

  Visagie

  Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor de make-up

  Lees meer
 • Woensdag kinderknip middag

  Woensdag kinderknip middag

  Elke woensdag middag is bij ons kinderknip middag! Een knipbeurt kost dan maar slechts €10,50! (anders €14,00)

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.